• Dhukungan telpon 0596-6633855

Panggang moly musataken MoO3 molybdenum oxide

Short Description:

Aplikasi: Digunakake ing jinis cat, kalebu Paint banyu-telat kanggo njaba lan nang tembok, lan lenga Paint kalebu jinis pisanan jas lan pasuryan jas kayata epoxy, alkyd, amine etc.


Detail produk

Tags Product

aplikasi:

 Digunakake ing jinis cat, kalebu Paint banyu-telat kanggo njaba lan nang tembok, lan lenga Paint kalebu jinis pisanan jas lan pasuryan jas kayata epoxy, alkyd, amine etc.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!