• Mbështetje Call 0596-6633855
  • për

ne ofrojmë Fashion Accessories në zbritje çmimi

Huaxin International është një nga kompanitë kryesore tregtare në Kinë furnizimin e një gamë të gjerë të Jo-hekur Metale, lidhjeve hekur për klientët.

Ne furnizimit për mullinj çelikut, shkritoreve, industria përzjerjen shkrirësit, pigmente, industri kimike dhe tregtarët.

Global Molybdenum Market Outlook 2019 – ...

The Global Molybdenum Market Report offers valuable insights and market trends to present the Molybdenum Industry performance. The development plans, market risks, opportunities and development threats are explained in detail. The CAGR value, technological development, new product launches and Mo...

Bismuth Market is estimated reach around ...

Bismuth, a least toxic heavy metal resembles with lead in many of its characteristics. It is the most diamagnetic material known, which is found naturally. This white crystalline metal finds applications in the diverse set of industries. It is found in nature in the form of bismite, bismuthinite,...

Kina ishte përsëri produ më të mëdha në botë ...

mesëm prodhimi aliazh alumini Kinës ishte rreth 315,000t në janar 2019, në rënie me 5.6% Mami dhe rreth 12.9% në terma vjetorë. Kina ishte përsëri prodhuesi më i madh në botë me një diferencë të madhe, churning 928.3 milion ton të çelikut bruto në vitin 2018. Japoni, prodhimi çeliku bruto të cilit ishte 104.3 milion ton në 2 ...
Kina ishte përsëri prodhuesi më i madh në botë me një diferencë të madhe

WhatsApp Online Chat!