• Rojongan panggero 0596-6633855

Chrome oksida Cr2O3 héjo

Pondok Description:

Aplikasi: Utamana Dipaké Dina Opat Lapang: Metallurgy; Refractory Matéri; pigmén (keramik, cet jsb.); Grinding Bahan.


jéntré produk

Tags produk

aplikasi:

Utamana Dipaké Dina Opat Lapang: Metallurgy; Refractory Matéri; pigmén (keramik, cet jsb.); Grinding Bahan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!